Hiab je lansirao novi bespatni servis

Tehnika hidraulike st doo vam s ponosom predstavlja aposlutno besplatnu verziju servisa HiConnect !

HiConnect je web portal koji pruža mogućnost kupcima HIAB-a koji su povezali svoje kamionske dizalice na ovaj sistem, za dobijanje povratne informacije kako bi poboljšali bezbednost, pratili način korišćenja dizalice i ujedno dobijali obaveštenje kada je vreme za redovan servis na osnovu informacija prikupljenih sa terena. Informacije su dostupne u realnom vremenu a portalu se može pristupiti putem računara, telefona ili tableta.

Hi connect servis Hiab
 

Besplatna verzija HiConnect-a pruža pristup osnovnim karakteristikama, kao što su živa mapa flote dizalica gde u svakom trenutku možete videti gde je locirano vaše vozilo, predstojeći datumi održavanja na osnovu stvarne upotrebe, vremena rada opreme i iskorišćenog kapaciteta.

Pored osnovnog paketa postoji i mogućnost pretplate na HiConnect PREMIUM!  Ovaj premium paket omogućava detaljniji pristup i pruža uvid iu sledeće :

- kako se detaljno koristi dizalica/podizač kontejnera, navlakač kontejnera itd

- koliko ima radnih sati

- tačnu lokaciju nadgradnje

- vreme narednog servisa

- tačan broj ciklusa odnosno operacija koje su izvršene sa dizalicom,navlakačem kontejnera,podizačem kontejnera

- da li je bilo nesavesnog korišćenja, preopterećenja ili naprezanja same dizalice

- sms / mail informacije

- detaljne izveštaje vezano za korišćenje i upotrebu nadgradnje, dnevne,nedeljne i mesečne

- mogućnost merenja tereta (u samom sanduku vozila, kontjeneru ....

Bez obzira na veličinu ili sektor, želimo da osnažimo naše kupce da budu produktivniji, da imaju bolju kontrolu i uvid u svoj vozni park i ujedno smanje nepotrebne zastoje a poboljšaju bezbednost.  Boljim uvidom u sam način korišćenja, reodvnim servisima kao i pravilnim rukovanjem ujedno dobijate veliki benefit – duži životni vek samog vozila i nadgradnje !

Besplatna verzija HiConnect-a je odličan način za pružanje uvida i podataka zasnovanih na realnim podacima.

 

Hi connect servis Hiab
 
HIAB HiConnect je dostupan za sve HIAB dizalice, MULTILIFT navlakače, MOFFET viljuškare i WALTCO podizne rampe. Od druge polovine 2019 godine HIAB je počeo da isporučuje mogućnost povezivanja kao standardni paket, za većinu nove opreme. Određeni stariji modeli se takođe mogu naknadno opremiti ovim sistemom povezivanja.