Neophodno je znati da je Tehnika hidraulike st jedini ovlašćeni servis dizalica HIAB i kipera MEIILER za teritoriju Srbije.

Brz i kvalitetan servis omogućen je zahvaljujući dokumentaciji proizvođača koja nam stoji na raspolaganju,visoko profesionalnom i obučenom osoblju,specijalizovanim probnim stolovima, servisinim vozilima opremljenim uređajima za dijagnostiku i podešavanje radnih parametara,kao i upotrebom originalnih rezervnih delova.

Servisna dokumentacija

Nova tehnička i konstrukciona rešenja, primenjeni hidraulični uređaji najnovije generacije, prateća elektronika kao opcija za daljinsko upravljanje i elektronsku kontrolu stabilnosti i ostale specifičnosti, čine sredstva savremenim,pouzdanim,sigurnim i visoko efikasnim.

Sa druge strane, to iziskuje posedovanje i ovladavanje tehničkom i servisnom dokumentacijom proizvođača.

Dokumentaciju neophodnu za ugradnju sredstava, njihovo puštanje u rad, preventivno održavanje i servisiranje u toku eksploatacije, čine tehnička i servisna uputstva, hidraulične i elektrošeme, katalozi rezervnih delova i posebne instrukcije proizvođača. Navedena dokumentacija zajedno sa on-line pristupom portalu proizvođača, rezervisanom samo za ovlašćene partnere predstavlja odličnu i preko potrebnu podlogu.

Specijalizovano osoblje

Primenjena tehnologija, kao i kontinuirano poboljšanje i unapređenje proizvoda zahteva visoko profesionalno, dobro obučeno osoblje.U tom cilju, Tehnika hidraulike st vrši redovnu obuku svog osoblja kod proizvođača i prati najnovija dostignuća iz date oblasti, što za rezultat ima visoku efikasnost osoblja. Tako obučeno osoblje Vam stoji uvek na raspolaganju ne samo za pružanje usluge, već i za davanje uputstva ili saveta vezanih za eksploataciju, održavanje i servisiranje proizvoda.

Oprema

Probni stolovi za statičko i dinamičko ispitivanje hidrauličnih uređaja, merni uređaji, dinamometri servisna vozila i ostala oprema kojom raspolaze naša radionica u redovnoj su svakodnevnoj upotrebi.

Rezervni delovi

Za popravku sredstava na raspolaganju nam stoji veliki asortiman isključivo originalnih rezervnih delova, čijom upotrebom se obezbeđuje visok kvalitet i dugotrajnost.