Tehnika hidraulike st je partner kompanije Meiller za teritoriju Srbije.

F.X. Meiller GmbH & Co KG je kompanija prisutna na tržištu preko 150 godina.

Sa preko 1500 zaposlenih, Meiller proizvodi kiper sanduke i kiper prikolice, svetski prepoznatljive Meiller hidraulične sisteme i vrata liftova. U pitanju su napredni proizvodi visokog kvaliteta.

Kao rezultat bliske saradnje sa proizvođačima vozila, Meiller razvija i unapređuje asortiman svojih proizvoda, manje više, u korak sa razvojem industrije teretnih vozila, čime se postiže optimalno usklađivanje šasije vozila i kiper nadgradnje.

Najnovije tehnike razmene inženjerskih i logističkih podataka sa proizvođačima kamiona omogućava vrlo kratko vreme odgovora na zahteve tržišta i izdvaja Meiller kao prepoznatljivog i kompetentnog dobavljača.

Meiller grupacija je vremenom stekla izuzetnu ekspertizu u industriji konstrukcija, otpada i sektoru komercijalnih vozila.

Svojim proizodima, Meiller grupacija zauzima vodeće tržišne pozicije koje su konsolidovane i ojačane inovativnim pristupom kompanije. Jako prisustvo u Evropi i saradnja sa inostranim partnerima u preko 100 zemalja omogućava aktivnost širom sveta.

Meiller proizvodni program obuhvata trostrane kipere, zadnje kipere, kiper prikolice, kiper poluprikolice, podizače kontejnera, roll-off kipere , dampere za teške uslove, prikolice za transport kontejnera kao i vrata liftova.