Crane tip control pomoc pri kontroli kretanja kamionske dizalice

Kako bi ste postali profeisonalac kada je u pitanju rukovanje kamionskom dizalicom potrebno je vreme. Nekada i par godina kako bi ste u potpunosti iskoristili sve benefite koje vam hidraulične dizalice pružaju. Ili je barem tako bilo u prošlosti.

Kompanija Tehnika hidraulike st u saradnji sa vodećim svetskim brendom HIAB Vam predstavlja najnovije rešenje koje će u velikoj meri olakšati rukovanje dizalicom. Uz najnoviju opciju CTC- pomoć pri kontroli kretanja kamionske dizalice čak i rukovaoci bez iskustva postaju veoma vešti. Ova opcija CTC zaista izdvaja HIAB dizalice od konkurencije.

A šta je tačno i na koji način funkcioniše CTC ? CTC je funkcija koja vam omogućava u potpunosti precizno rukovanje dizalicom. Kompjuter uz pomoć pametnog sistema će izabrati najoptimalnije rešenje za prenošenje i pomeranje tereta. Ova funckija doprinosi povećanju bezbednosti rukovaoca, ljudi i predmeta u okolini. Možda vam ovo zvuči kao naučna fantastika ali zapravo ovo je realni primer kada se potrebama i zahtevima klijenata izadje u suret ! Primenom jednostavne geometrije vozila i izračunavanja horizontalnih i vertikalnih pokreta dizalice omogućena je apsolutna kontrola pokreta. Više nije neophodno da posebno vodite računa o izvlačenju svakog teleskopa, sada kompjuter to radi za vas. Na ovaj način štedite vreme ! Ovo je veoma važno jer omogućava veći broj ciklusa za isto utrošeno vreme.

Zamislite kada bi ste svakog dana mogli da obavite 3 operacije više, pa kada sve to pomnožimo sa 5 radnih dana u nedelji, pa sa 20 radnih dana u mesecu.... I sami možete da izračunate koliko vremena se štedi i ujedno koliko para možete uštedeti !

Za više informacija kontaktirajte nas :

Tehnika hidraulike st d.o.o. jedini ovlašćeni zastupnik za HIAB proizvode na teritoriji Republike Srbije

Tehnika Hidraulike

Sedište:

Svetozara Radojčića 80g, 11050 Beograd


Proizvodno-administrativni pogon:

Beogradska 141a, 11224 Vrčin, Beograd


office@tehnikahidraulike.com


+381 11 34 63 094

+381 11 34 63 095


Kontaktirajte nas!

Ako želite više informacija, popunite ovaj formular. Odgovorićemo Vam što pre.