Hiab je preuzeo Effer dizalice

Zvanično saopštenje Cargotec korporacije 06.11.2018.god u 09:30

Hiab, deo kompanije Cargotec završio je kupovinu i zvanično preuzimanje kompanije EFFER S.P.A. iz CTE grupacije. Potpisivanje Ugovora o preuzimanju obavljeno je 31.Jula 2018. godine.

Za Hiab kompaniju kao globalnog lidera kada je reč o rukovanju i manipulaciji teretom, ova akvizicija osigurava značajan iskorak kada je reč o proizvodnji velikih dizalica.

Effer kompanija sa sedištem u Minerbiji, Italija, preko 400 zaposlenih, je renomirani proizvođač velikih kamionskih dizalica, specijalnih nadogradnji za kamione, kao i posebno osmišljenih dizalica za mornaricu, sa posebnim akcentom na dizalice koje imaju nosivost preko 100tm. Prodaja i distribucija Effer proizvoda se vrši uz pomoć mreže od preko 100 dilera u 60 zemalja sveta.

Pripajanje Effer kompanije znači dodatno pojačanje Hiabom inovativnom i istraživačkom centru, proširenje portfolija, proširenje mreže zastupnika i povećanje Hiab kompetentnosti. Kombinovanje višestrukih prednosti Hiab i Effer kompanije će doprineti kontinuiranom rastu i unapređenju proizvoda što će rezultirati povećano zadovoljstvu kupaca.

Effer kompanija će nastaviti da posluje pod svojim prepoznatljivim brendom i vizuelnim identitetom koristeći svoju već postavljenu mrežu dilera.

Joakim Anderson – direktor HIAB kompanije navodi sledeće: ,, Danas imam tu čast i veliko zadovoljstvo da poželi dobrodošlicu svim zapsolenima u Effer kompaniji i veoma sam ponosan što imamo novog člana Hiab familije. Spajanjem naših brendova postajemo još jači i bolji! Naša dva brenda imaju zapisano u DNK kodu liderstvo i iskorak kada su u pitanju inovacije. Nemam nikakvu dilemu da ćemo kombinovanjem svih zajedničkih prednosti ova dva brenda stvoriti još jaču kompaniju na globalnom nivo!

Direktor preduzeća Tehnike hidraulike st d.o.o. gospodin Saša Trajković navodi da je kupovina i preuzimanje Effer kompanije od strane Hiab grupacije veliki iskorak koji će uticati na generisanje novih poslova, povećanje prodaje hidrauličnih dizalica posebno kada je reč o dizalicama velike nosivosti preko 100tm. Spajanjem Effer i Hiab kompanije dobili smo priliku da proširimo asortiman proizvoda i usluga i time osiguramo poziciju lidera i brenda HIAB grupacije na teritoriji Republike Srbije.

Tehnika hidraulike već 26 godina zastupa brednove najvišeg kvaliteta Meiller - kipeske nadgradnje, Socage i Cte - hidraulične platforme, Nooteboom i Hufferman – prikolice, Hiab grupacija - kamionske dizalice, navlakači i podizači kontejnera, dizalice za reciklažu a sada imamo čast da poželimo dobrošlicu i Effer brendu – navodi dikretor preduzeća gospodine Saša Trajković.

 

Hiab dizalice
Effer i Hiab dizalice

 

Tehnika Hidraulike

Sedište:

Svetozara Radojčića 80g, 11050 Beograd


Proizvodno-administrativni pogon:

Beogradska 141a, 11224 Vrčin, Beograd


office@tehnikahidraulike.com


+381 11 34 63 094

+381 11 34 63 095


Kontaktirajte nas!

Ako želite više informacija, popunite ovaj formular. Odgovorićemo Vam što pre.