Nooteboom Specijalne Prikolice

Nooteboom farbika je osnovana davne 1881. godine , asortiman proizvoda obuhvata prikolice i poluprikolice najvišeg kvaliteta sa kapacitetom nosivosti od 20 do 200 tona
 Back to: Nooteboom prikolice i poluprikolice

Nooteboom Trailers B.V. je vodeća međunarodna kompanija koja svojim kupcima nudi inovativna i kompletna rešenja kako vangabaritni tako i specijalni transport. Nooteboom dizajnira i izrađuje prikolice najvišeg kvaliteta sa kapacitetom nosivosti od 20 do 200 tona. Asortiman proizvoda obuhvata prikolice, poluprikolice kao i nisko noseće poluprikolice. Svaka Nooteboom prikolica ima odličan odnos cene i kvaliteta zahvaljujući nižim troškovima u samoj proizvodnji u odnosu na broj proizvedenih prikolica. Kvalitet, pouzdanost kao i lakoća upravljanja su glavna karakteristika Nooteboom proizvoda.

Nooteboom ne prestaje da investira u najbolja moguća rešenja i inovacije u specijalnom transportu u cilju ispunjenja zahteva korisnika. Zato što je u DNK Nooteboom-a duboko ukorenjeno da konstantno iznenađuje svoje kupce sa revolucionarnim inovacijama. Kao što su to učinili u 2015. godini, uvođenjem novog MANOOVR prikolice, za koju je Nooteboom dobio nekoliko prestižnih nagrada kao što je nagrada ESTA i RAI SV nagrada za inovacije.

 

Nooteboom pomaže vlasnicima da maksimiziraju ukupan povraćaj svojih ulaganja zbog niskih troškova održavanja. To znači vrlo kratko vreme zadržavanja same prikolice u servisu radi održavanja, vozilo se može efikasnije koristiti, a vozač uživa u lakoći korišćenja prikolice. Jednom rečju: Nooteboom. Vodi vas tamo. Sedište Nooteboom-a se nalazi u Wijchen-u, Holandiji, i imaju radnu snagu sa više od 400 zaposlenih. Promet kompanije je približno 100 miliona € sa dobrim rezultatom.